Superfoods van Power Flowers in de winkel te koop

Superfoods van Power Flowers

De mooie gezondheidsproducten, zogenaamde superfoods, van Power Flowers zijn in de winkel te koop!!

Superfoods

Superfoods

Dit zijn: superfoods (gedroogde vruchten en zaden), kokosolie, zeewierproducten, glutenbrood crackers, broodmixen zonder tarwe, cake mix met pure cacao en zonder boter en eieren, zuivere wierook en etherische oliën.

Power Flowers, producten van Nicole Klazen

Mijn naam is Nicole Klazen en ik woon in Elst, Gelderland. Het is mijn passie om mensen met hun gezondheid en welzijn te helpen. Dit kan op vele manieren. Voeding en verzorging zijn hierbij zeer belangrijk. Deze onderdelen vormen de kern van mijn bedrijf. Daarnaast wil het oog ook wat. Vandaar de Magneetsieraden. Een positieve werking op je lichaam en een lust voor het oog.

De naam Power Flowers heb ik gekozen om mensen waar mogelijk te helpen in hun kracht te staan. Flowers komt voort uit de vrolijkheid van de bloemen. De kracht en vrolijkheid die bloemen uitstralen zie ik graag terug bij de mensen die openstaan voor de mooiheid en puurheid van de producten die ik op mijn site aanbied.

Nu in de Kapschuur, binnenkort workshop

 

Kom vooral langs om deze mooie producten te zien!! We zijn open op vrijdag, zaterdag en zondag. Binnenkort is er ook een lezing / workshop over deze superfoods.

Reacties zijn gesloten.