Spring naar inhoud
Facebook Twitter
De Oorsprong
Spring naar inhoud
  • Oorsprong
  • Brasserie Pa & Ma
  • Winkel en Inkoopcoöperatie
  • Producenten
    • Producenten op De Oorsprong
    • Educatie Permacultuurtuin “Roots”
    • Femke Wijma, The Creative Company
    • Het Nieuwe Aaltje
    • Jerom’s snoeperijen
  • Agenda
  • Contact

Agenda

Dit delen:

  • E-mail
  • Facebook
  • Twitter
  • WhatsApp
  • Categorieën
    Cursus
    Streekmarkt
    Streekwinkel
    Workshop
  • Tags
    ambachtelijk ambachtelijke streekproducten ambachten asperges beleven bijeenkomst biologisch biologisch dynamisch brocante broodjes bakken coöperatie cursus Cursus van de Hemelbestormers De Oorsprong deventer Deventer Stadsmosterd divers duurzaam educatie herfstmarkt honing honing slingeren imker indian summer inkoop jam kaas kapschuur kerstmarkt kinderen leden lekkere producten lichtjes markt moestuin mosterd muziek nazomeren nieuw oogst oorpsrong oorsprong open dag permacultuur pompoenen presentatie schalkhaar streekmarkt streekproduct streekproducten Streekwinkel superfoods tent voeding voedsel voor jong en oud vuurkorven wijn wilgentenen vlechten Willem de Witte workshop workshops worst www.concepts.nl zomermarkt
Maand
Agenda
Maand
2022 jan februari 2023 mrt 2024
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
2022 jan februari 2023 mrt 2024
Abonneer
  • Voeg toe aan Timely Kalender
  • Voeg toe aan Google
  • Voeg toe aan Outlook
  • Voeg toe aan Apple Kalender
  • Voeg toe aan andere kalender
  • Export to XML

Reacties zijn gesloten.

  • Openingstijden

    Openingstijden Streekwinkel: vrijdag en zaterdag 10:00 – 17:00 uur

    Streekmarkten vinden plaats gedurende het jaar. Kijk op de agenda voor de precieze data.

    Deelnemen aan de inkoopcoöperatie voor biologische producten? Geef je op via een mail aan info@nieuweoorsprong.nl.

  • Contact

    Spanjaardsdijk 68
    7433 PX Schalkhaar
    Telefoon: 0653393138
  • Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze site, ga je akkoord met het gebruik hiervan.
    Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Cookiebeleid
Facebook Twitter
Mogelijk gemaakt door Tempera & WordPress.