Jerom’s snoeperijen

Jerom’s delicate snoeperijen produceert snoeperijen in Warnsveld (gemeente Zutphen) & De Achterhoek die ook in De Oorsprong verkrijgbaar zijn. Het begon met Jerom’s Karamelsaus om te serveren op de crêpes en warme wafels. Deze saus maken, Jeroen en zijn vrouw, Karen, vanaf 2013. Naast de Karamelsaus wordt de karamel-stroop gemaakt op basis van verse vruchtensap. Jerom maakt delicate noga onder andere van Achterhoekse biologische hazelnoten en Achterhoeks fruit. Jerom werkt duurzaam, daar waar dat kan. In de producten van Jerom’s zitten geen kunstmatige toevoegingen als kunstmatige emulgatoren, kleur-, geur- en smaakstoffen. 

Jerom’s Karamelsaus
Jerom’s Karamelsaus is gemaakt naar origineel Bretons recept. De saus wordt bereid met room en gezouten roomboter. Dit geeft de saus een mooie romige en volle smaak.
Karamel met gezouten boter (Caramel au Beurre Salé) is de traditionele Bretonse saus. Een variatie hierop zijn de smaken Karamel Vanille, Karamel Mokka en Karamel Chocola.

Jerom’s Karamelstropen
Jerom’s karamelstropen zijn uniek. De stropen zijn gemaakt van karamelstroop met een pure vruchtensap. De vruchten worden zoveel mogelijk uit de streek Achterhoek betrokken. Door de speciale bereidingswijze van de stropen blijft de smaak van de verse vruchten in de stroop aanwezig. Dit in combinatie met de karamelsmaak geeft een heerlijke culinaire stroop. De stropen zijn uitermate geschikt om mee te koken, denk aan een dressing of marinade, maar ook zo op brood of pannenkoek is overheerlijk.

Jerom’s Noga
Jerom’s noga is een heerlijke zachte noga, dat Jerom’s zelf nog met de hand snijdt. Er zijn verschillende soorten noga: witte noga, appeltjes-, hazelnoot-, chocolade- en cranberrynoga. 

 

Website: www.jeroms.nl

Reacties zijn gesloten.