Superfoods op de Oorsprong

13, 14 en 15 februari, power foods en natuurproducten

De aandacht voor gezond eten neemt toe. Naast gezonde, biologische producten is er ook een categorie die superfoods worden genoemd. Natuurlijke voedingsmiddelen die bijdragen aan vitaliteit, energie en gezondheid. Op 13, 14 en 15 februari komt Nicole Klazen op De Oorsprong uitleggen wat het is en vooral, wat het met u doet. Vol passie gaat zij u vertellen wat u zelf kunt doen om van uw klachten af te komen of u fitter te voelen.

Nicole Klazen geeft voorlichting over wat superfoods voor u kunnen doen. Superfoods zijn zaden en vruchten met een hoge voedingswaarde. Naast superfoods kunt u kennis maken met ongeraffineerde suikers en zouten die eveneens het immuunsysteem stimuleren en uw lichaam helpen om nog beter te functioneren. Ook bijvoorbeeld kokosolie kan op veel manieren bijdragen. U kunt er in bakken, maar ook als body lotion gebruiken, waarbij u de kokos niet ruikt. Power Flowers levert ook glutenvrije producten, zoals broodmix waarin ook geen gisten, suiker en conserveermiddelen zitten.

Nicole Klazen van Powerflowers

Nicole Klazen van Powerflowers

Het motto van Nicole is: Gezond van binnen en stralend van buiten! In een moeilijke periode in haar leven heeft zij ontdekt hoe belangrijk gezonde voeding is om positief en krachtig in het leven te staan. Uit eigen ervaring weet zij hoe voeding er toe bijdraagt om de uitdagingen die het leven biedt goed aan te kunnen. Een goed werkend immuunsysteem is daarbij essentieel. Deze ervaring wil zij graag overbrengen via workshops zoals smoothies maken, mogelijkheden met pure cacao, en strakker in je vel met een voedende Aloë Vera Bodywrap.

Op 14 en 15 februari is er om 14.00 uur een workshop met uitleg over gezonde voeding en superfoods. U kunt zich hiervoor opgeven via deze website. De workshop duurt een uur en er is alle gelegenheid voor het stellen van vragen.

14/15 december, 11.00 tot 17.00 uur, Locatie ‘De Oorsprong’, Spanjaardsdijk 68 Schalkhaar, www.nieuweoorsprong.nl

Power Flowers: www.powerflowers.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.